Historie

In oktober van het jaar 1972 werd er aan de Sniederslaan 23 in Bladel een fotozaak in een toen nog klein pand geopend.

Je kon hier terecht voor films, camera's, fotowerk, pasfoto's en reportagefotografie.
Na enkele verbouwingen en aanpassingen aan het interieur, groeide de zaak toch uit zijn jasje en werd besloten om een heel groot gedeelte van de naastliggende woning erbij te trekken en de ruimten boven de zaak in te richten als magazijn, inlijstruimte en kantoor.
In 1996 nemen Hans en Tanja Driesen de fotozaak over en besluiten na een paar jaar om de zaak een geheel nieuw eigentijds gezicht te geven.

Met een ingrijpende verbouwing werden zowel het interieur als het exterieur geheel vervangen.
Het opvolgende jaar werden alle fotoafdruk- en ontwikkelmachines vervangen voor de 1-uur service.

Hierdoor werd het mogelijk onze klanten ook op digitaal gebied geheel van dienst te kunnen zijn.
In de ontzettend snel veranderende fotobranche waren wij er toch in geslaagd om, samen met een perfekt team van medewerkers, een plaatje van een foto-video speciaalzaak neer te zetten. U kon vanaf toen bij ons terecht voor het betere afdrukwerk: van direct-print van digitale bestanden en het compleet verzorgen van een huwelijksreportage, van pasfoto's tot analoge en digitale bedrijfsreportage.

Ook voor een studio-portret of opnamen op lokatie en Industriewerk moet U bij Foto-Driesen zijn.

Natuurlijk verzorgen wij tevens uw inlijstwerk met passepartouts op maat.

Ook voor het overzetten van dia’s en negatieven naar digitale bestanden en het overzetten van  oude super-8 films en oude videobanden naar DVD bent U bij ons aan het juiste adres.

Sinds december 2005 zijn wij verhuisd naar ons huidige pand aan de Van Dissellaan 6a, op loopafstand van het Gemeentehuis van Bladel en volop parkeer-gelegenheid voor de deur of in de direkte omgeving.

Sinds 2008 zijn wij aangesloten bij de RING-FOTO organisatie Europa's grootste inkoop organisatie

Per 1 november gaan wij onze winkeldeuren sluiten. Wel blijven wij actief op het gebied van fotografie

Pasfoto's vanaf, 24 oktober 2011, bij Papierelier Sniederslaan 25 te Bladel en voor alle overige foto opdrachten kunt U via mail of telefoon contact met ons opnemen.